Contact
Top 5 meest gestelde vragen:

Hoe lang heb ik garantie op een Goldcamp voortent?
Goldcamp geeft 2 jaar garantie op materiaal en constructiefouten. Zie hiervoor ook onze gebruiksaanwijzing link hieronder.

Past een Goldcamp voortent ook aan een aerodynamische caravan?
Doordat de zijwanden voorzien zijn van een meegestikte aeroflap sluit de voortent ook perfect aan op de meeste aerodynamische caravanwanden. Van groot belang hierbij is de juiste maatbepaling, zie hiervoor onze gebruiksaanwijzing link hieronder.

Waarom zijn Goldcamp voortenten gemiddeld enkele kilo's zwaarder dan vergelijkbare tenten in dezelfde prijsklasse?
Grotendeels komt dit omdat onze voortenten standaard voorzien zijn van een zeer solide 25mm staal frame daar waar andere merken meestal kiezen voor 22mm staal frame. Daarnaast zijn alle Goldcamp tenten voorzien van petluifel versterking, dit zijn 2 extra stangen vooraan onder de petluifel. Deze luifelversterking zorgt voor extra stabiliteit. Tot slot zijn Goldcamp voortent voorzien van een bijzonder gedegen en dik materiaal slikranden en raamfolie. Dit alles maakt dat een Goldcamp voortent ietswat zwaarder is dan op het eerste oog vergelijkbare tenten. Mocht u geen concessies willen doen met betrekking tot kwaliteit maar toch graag een zo licht mogelijke voortent dan kunt u bij Goldcamp kiezen voor een lichtgewicht aluminium quickframe waardoor het totaalgewicht met ca 25% wordt verminderd.

Kan ik een losse voorwand / zijwand / dak als vervangend deel aanschaffen?
Losse tentdelen zijn niet leverbaar. Reparatie van tentdelen is in nagenoeg alle gevallen wel mogelijk. Framedelen zijn wel los verkrijgbaar.

Kan ik mijn bestelling ook rechtstreeks bij jullie plaatsen?
Dit is niet mogelijk aangezien wij er bewust voor kiezen de verkoop via onze dealers te laten plaatsvinden. Zij beschikken over de jarenlange vakkennis en ervaring om op al uw vragen een deskundig antwoord te kunnen geven. Ook voor vragen over service- en garantiezaken is de dealer waar u het product gekocht heeft uw eerste aanspreekpunt, zij vervullen daarmee de rol tussen fabrikant en kampeerder. Voor de dealer adressen zie onze dealerkaart. Via het contactformulier hierboven kunt u ook rechtstreeks vragen stellen aan Goldcamp, wij streven ernaar om u dan binnen 2 werkdagen een antwoord te geven.
Adresgegevens
Goldcamp Voortenten
Snelliusstraat 46
7102 ED Winterswijk
Handelsreg. Arnhem nr. 08024002

Tijdens kantooruren zijn wij ook telefonisch bereikbaar op telefoonnummer: 0543 473069.
meer informatie